Dakventilator bestelbus

Easy Aero op de Bestelauto Expo 2018.

Op 13 en 14 november 2018 was Imbema op de Bestelauto Expo in Houten; hét vakevenement voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500 kg. 

Tijdens de Bestelauto Expo introduceerden wij de Easy Aero dakventilator op de Nederlandse markt. Deze unieke dakventilator zorgt voor een zeer krachtige luchtcirculatie, waardoor je altijd voldoende frisse lucht in je bestelwagen hebt. Het unieke van de Easy Aero is dat er geen aparte bodemdoorvoer nodig is. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar voorkomt ook ernstige beschadigen aan bijvoorbeeld de uitlaat, bedrading en het remsysteem van je bedrijfswagen.

Ook lieten wij op een Mercedes Sprinter diverse veiligheidsverhogende oplossingen voor bestelwagens zien, zoals het Gatelock beveiligingsslot en het Easy Step opstapsysteem. Al met al een unieke kans om geïnspireerd te raken, contacten te leggen en je te informeren over de laatste bedrijfswagen innovaties.

Op de hoogte blijven over de Bestelauto Expo?
Houd de website van Bestelauto Expo in de gaten voor het programma van 2019.